Verzendbeleid
 
We doen steeds ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. De levertermijn is maximum 3 werkdagen tenzij anders vermeld bij het product.

Afhalen in Beerlegem, Beerlegemsebaan 70, is altijd mogelijk, je hoeft dan uiteraard geen verzending te betalen maar selecteert “Gratis afhalen in Beerlegem” bij het afrekenen.

Tarieven voor verzending in België

€2,95 verzendkost 

Zodra we jouw pakket verzonden hebben, krijg je een verzendbevestiging. Je bestelling is dan onderweg! 

Indien de levering niet binnen de vermelde levertermijn bij jou aankomt, gelieve ons dan op de hoogte te brengen via mathieu@steenberg-koffie.be

Retourbeleid

Is het product niet volledig volgens jouw verwachting? Wat spijtig voor je, maar retourneren is geen probleem. De kosten van de retourzending zijn altijd voor de rekening van de klant. 

Retourvoorwaarden

– Een bestelling retourneren kan binnen de 14 dagen na ontvangst van het product. 
– De producten werden niet geopend.
– De originele labels werden niet verwijderd.
– Verzendkosten van de retour zijn op eigen kosten.
– Retourneren is volledig op eigen risico. We zijn niet verantwoordelijk voor eventueel verlies, een oplossing is het gebruiken d.m.v. van een track & trace code.
 
Terugbetaling

De retour wordt zorgvuldig nagekeken door Steenberg Koffie. Indien de retour voldoet aan de retourvoorwaarden wordt het geld binnen de 10 dagen op jouw rekening overgemaakt.

Proces

Stuur ons een mailtje naar mathieu@steenberg-koffie.be met vermelding van de producten die je wil retourneren.
Brengt het pakje naar een postpunt van keuze en stuur het naar Steenberg Koffie, Beerlegemsebaan 70, 9630 Beerlegem.

Bij ontvangst stuurt Steenberg Koffie je een bevestigingsmail en indien de retour voldoet aan de retourvoorwaarden wordt het geld binnen de 10 dagen op jouw rekening overgemaakt.